*|MC:SUBJECT|*

Platforma unica de e-recrutare candidati francofoni in Romania


Lansat pe 1 februarie 2010, site-ul franco-jobs.com online in franceza si romana, ramane pana in prezent, unicul site de recrutare dedicat in mare parte vorbitorilor de limba franceza. Pentru a raspunde nevoilor angajatorilor, franco-jobs.com si-a largit oferta de servicii, adresandu-se deasemeni anglofonilor sau candidatilor vorbitori la perfectie a cel putin o limba straina sau a unei limbi straine rare (olandeza, portugheza, turca, maghiara, bulgara etc.)
Desi in Romania francofonii sunt foarte numerosi, mai ales datorita filierelor francophone din universitati dar si proximitatii istorice cu limba franceza, piata muncii pentru francofoni este una de nisa in comparatie cu piata muncii in general.
In acest context, Franco-jobs.com prezinta in prezent numeroase semne de satisfactie, 6 ani dupa aparitia sa online.
Anunturile sunt afisate simplu si clar pe site, si pot fi gasite cu ajutorul unui motor de cautare pe criterii : dupa categorie, dupa oras, dupa companie angajatoare.


Functionalitati

Pe www.franco-jobs.com:

Publicati anunturi de angajare simplu si autonom din contul dvs. 

Creati un profil angajator (inclusiv logo, prezentare video, link-uri catre site-ul companiei si retele sociale)

Gestionati bugetul pentru angajare

Triati candidaturile (cv-uri primite, respinse, acceptate)

Castigati timp in alegerea candidaturilor 

Foarte simplu, trimiteti mesaje candidatilor direct de pe platforma angajator (mesaCandidatii inscrisi pe site-ul franco-jobs.com sunt specializati intr-un domeniu precis si prezinta un niveluril de experienta de la junor la senior. Totusi, au un punct in comun : cunoasterea limbii franceze la nivel avansat, a unei alte limbi straine sau a unei limbi straine rare ! 

 

Candidati targhetati

Pe franco-jobs.com puteti gasi :

Candidati disponibili

Candidati motivati

Candidati  testati in mare parte de catre echipa noastra

Candidati specializati in special in domeniul inginerie, industria automobila, aeronautica, administrativ, vanzari sau servicii clienti  

Candidati vorbitori de cel putin o limba straina la nivel avansat, care au practicat deja aceasta limba intr-un mediu profesional 

Candidati avand limba materna o limba strainagerie integrata interfetei dvs. pro).


Suport in organizarea de evenimente de recrutare


Avand avantajul acestui tip de schimb « virtual » intre candidati si companii francofone, Franco-jobs.com decide in 2011 sa organizeze in paralel intalniri personalizate. Asftel a luat nastere "Forumul de angajare francofon". Dupa editiile din 2011 si septembrie 2012, a 3-a editie a avut loc in martie 2013. Aceasta din urma a beneficiat de sprijinul Inaltului patronat al GADIF (Groupe des Ambassades, Délégations, Institutions Francophones de Roumanie).
Desi acest gen de activitati se desfasoara in capitala, echipa Franco-jobs.com s-a deplasat in mod regulat in principalele orase din Romania pentru a intalni si companiile din « provincie ».
Astfel din aprilie 2012 am organizat "ateliere de insertie profesionale francophone" in Sibiu, Timisoara, Craiova si Ploiesti. In aprilie 2013, Franco-jobs s-a deplasat pentru a doua oara in Sibiu, Timisoara, Craiova si pentru prima data la Iasi, in parteneriat cu lectoratele de limba franceza din aceste orase din Romania. In 2014 si 2015, in parteneriat cu Agentia Universitara a Francofoniei, echipa noastra a animat si promovat ofertele angajatorilor in cadrul atelierelor de consiliere in cariera si insertie profesionala in universitati din Bucuresti, Craiova si Pitesti.
In 2014, am lansat un al doilea site dedicat carierei, www.franco-phonie.ro platforma de comunicare si promovare a evenimentelor de cariera si culturale francofone  din Romania. In cadrul evenimentelor de cariera tip « Porti deschise la sediul angajatorului  », Workshop-uri si interviuri prestabilite cu angajatorul, am recrutat intre 1-5 candidati per eveniment in domenii precum servicii clienti, contabilitate, administrativ sau externalizare servicii. 
 

Notorietate si recrutare pe retelele sociale


Franco-jobs.com este deasemeni cunoscut datorita prezentei sale pe retelele sociale
11 000 "j'aime" pe Facebook (franco-jobs.com si franco-phonie.ro) in ianuarie 2016;
Expert absolut pe Linkedin;
In jur de 2000 contacte pe Viadeo si 500 abonati pe Twitter in ianuarie 2016 ! 
Facebook
Email
LinkedInLocuri de munca recomandate


KASEO
Social media and SEO manager
Nous recherchons en CDI un social media and SEO manager au ...

M.A.C.V.R. INTERNATIONAL SRL
DESSINATEUR AUTOCAD MEP-REVIT- pour les installations de climatisations, chauffage, ventilation et sanitaires.
Activités : Phase projet / Appel d’offres Réaliser l’ensemble ...

KASEO
Développeur front-end/ Intégrateur Web
Société Nous sommes une jeune société spécialisée dans la communication et ...

Contabil cu limba franceza
Candidatul ideal ...

M.A.C.V.R. INTERNATIONAL SRL
Ingénieur Automaticien programmeur pour des installations de chauffage, climatisation et traitement de l’air.
Pour le compte d’un de nos clients nous recherchons un ingénieur ...

Stefanini
Support Engineer (FRENCH)
Location: Romania Work City: Bucharest Job Category: Help Desk Description FRENCH speaker and looking for a job? Explore ...Parteneri


CABINET FRANCOFON EXPERTIZA CONTABILA:


TOP ANGAJATOR: ALLIO Group - ALLIO Romania