Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice www.franco-jobs.com are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este: Resurse umane; Selectarea si plasarea fortei de munca.

Aceste date sunt necesare pentru selectarea si plasarea fortei de munca. Daca nu doriti sa furnizati datele, nu completati/ trimiteti Cv-ul dvs. catre noi, sau completati spatiile cu informatiile pe care le doriti. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai posibililor angajatori.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a vaadresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vaputeti adresa cu o cerere la contact@franco-jobs.com. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra vor fi transferate in Franta, respectiv in alte state din Uniunea Europeana, pentru a va gasi un loc de munca. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Activitatea dvs pe site-ul www.franco-jobs.com se manifesta prin crearea unui cont, unde veti furniza informatii despre dvs. ( nume, prenume, adresa, email, informatii despre situatia scolara etc.).

Prin activarea contului va dati acordul ca datele dvs, informatiile completate sa fie vizualizate de diferite persoane fizice sau juridice. Subliniem faptul ca nu suntem responsabili de faptul ca terte persoane folosesc informatiile trimise de dvs si le posteaza pe alte site-uri, forum-uri, chat-uri, liste de discutii, baza de date cu CV-uri. Utilizarea datelor cu caracter personal de catre www.franco-jobs.comeste in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Puteti modifica informatiile transmise prin intrarea in contul dvs si accesand spatiile rezervate- modificari. Totodata ne puneti solicita prin intermediul unui mail, stergerea contului cu informatiile oferite. Odata cu infiintarea contului veti primi o parola, care va ofera confidentialitate si securitate cu privire la informatiile mentionate. 

Franco Net SRL are sediul principal in Strada Basculei nr.13D, parter, Mogosoaia, Ilfov si este inregistrata la Registrul Comertului cu nr.  J23/491/16.02.17, cod fiscal RO25734959, capital social subscris si integral varsat de 25.900RON .
Locuri de munca recomandate


Cegedim
Gestionnaire administratif
Responsabilités:   ·         Gère la création et la mise à jour du dossier administratif ...

Gel Groupe
LUCRATORI DEPOZIT FRANTA
Puteti purta o conversatie in limba franceza si doriti un loc ...

Pentru companie client
Assistante filiale junior
Nous sommes à la recherche un/une Assistant(e) Filiale qui va ...

ExperBuy
Approvisionneur en francais (Junior)
Mission : Dans un souci constant d'optimisation des paramètres coût, ...

Pentru companie client
Vanzator/oare produse patiserie artizanala de lux
Pentru clientul nostru, compania PAVILION FRANCEZ suntem in cautarea unei ...

Pentru companie client
Consultant functional Sage Software X3
Angajatorul este o companie axata pe furnizarea de servicii cu ...Parteneri